Autonaoperak.cz

0

V pozadí tohoto internetového projektu stojí stejnojmenná společnost AUTO NA OPERAK, s.r.o. sídlící v Brně. Opírá se o zázemí společnosti ALD Automotive. Web se věnuje zprostředkovávání služeb v oblasti operativního leasingu.

Operativní leasing na webu

Provozovatel si, dle vlastních slov, primárně zakládá na tom, aby nabídky byly pro zákazníka skutečně výhodné. Pro klienty by to mělo, jak se opět uvádí přímo na stránkách, znamenat, že nemusí platit žádné provize, zálohy či poplatky. Takovýto obchodní model umožňují úzké obchodní vazby na dovozce, autorizované dealery a leasingové společnosti.

Díky těmto partnerům může společnost získat množstevní slevy, velkoobchodní ceny a celou řadu dalších výhod. Což samozřejmě pak i zpětně příznivě promítne do výsledné ceny pro zákazníka.

Aktuálně má provozovatel v nabídce víc než 180 vozů, které jsou ihned k dispozici. Novinkou je pronájem ročních skladových vozů. Nabízí vozidla značek Škoda, Volvo, Kia, Volkswagen, Opel, Hyundai, Land Rover, Jaguar, Porsche, Audi, BMW a Mercedes-Benz.

Představu o konkrétních podmínkách si můžete udělat díky vzorovým kalkulacím. Samozřejmě je ale nejlepší si z nabídky rovnou vybrat podle vlastních požadavků. Na webu si můžete vozidla roztřídit dle značek nebo filtrovat dle požadovaných technologických parametrů jako typ paliva či typ převodovky. Také si určete období, po které chcete auto používat, a to ve lhůtě od 2 do 5 let.

Jak vypadá služba v praxi

Jakmile budete mít vybráno, do druhého pracovního dne můžete získat nabídku na míru. Z kalkulace vyčtete především výši splátky. Dále se v ní promítá poplatek za případné překročení kilometrů nebo naopak poměrná částka, která se vám za nevyčerpané kilometry vrátí.

V základním nastavení operativního leasingu jsou obsaženy veškeré povinné poplatky, včetně pojištění. Doplňkové služby je možné ještě přiobjednat, pak může klient dále získat dálniční známku, nadstandardní asistenční služby atd. Poskytovatel tyto podmínky zahrne do vypracování kalkulace.

Další zásadní výhodou je i pomoc s vyřízením celého procesu. Vy jakožto zákazník nemusíte nikam chodit ani jezdit. Stačí vám telefon nebo e-mail. Půjdete si tak pouze na závěr vyzvednout konkrétní vůz do autosalonu.

Autonaoperak.cz leasing zkušenosti, recenze a diskuze:

Máte zkušenosti s leasingem od Autonaoperak.cz? Napište nám je do komentářů.

Zaslat.cz
2.7/5 - (21 votes)

Zanechat komentář:

Please enter your comment!
Please enter your name here